KËRKO

Kush jemi

 Le Cafe!
 
Vjenë në treg për ju për herë të parë më 10.09.2016. Aroma shija dhe cilësia e kafes vjen tek ju vetëm tek LECAFE. Një

Galeria

Foto nga ambientet tona…

[ngg_images source=”galleries” display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400

Ku ndodhemi

Ndodhmei 1.6 km nga Sheshi i Flamurit , 1.2 km nga Porti i Vlorës.
Bulevardi Vlorë Skelë
Rruga: Gjergj Araniti

Kontaktoni

Rruga Gjergj Arianti . Telefon: 033 222223

Details

Kush jemi

 Le Cafe!

 

Vjenë në treg për ju për herë të parë më 10.09.2016. Aroma shija dhe cilësia e kafes vjen tek ju vetëm tek LECAFE. Një kafe e cilësisë së lartë vjen tek ne , dhe ne ua servirim atë dhe nën produktet e saj me shumë finese nga një stafe profesioniste . Nga LECAFE ku kryefjala është kafja dhe fjalia formohet nga komplimentet dhe përshtypjet tuaja . Ju ftojmë të provoni shijen dhe cilësinë e produkteve që shërbehen në ambientin dhe stafin tonë. Një ambiente ku gjelbërimi dhe aroma e luleve ndërthuren për një ambiente relaksues e çlodhës gjatë shijimi të asaj kohe ku ju çlodheni nën aromën e kafes . Ju ftojmë që të vizitoni dhe shijoni ambientet tona

Lecafevlore

Kafe e një cilësie të lartë…….